ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ

Στο κατάστημα μας που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου στον αριθμό 16 ακριβώς απέναντι από το Δημοτικό Κοιμητήριο Πόρου, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε εικόνες ξύλινες ή μεταλλικές σε διάφορα μεγέθη και σε όλους τους Αγίους, μοσχολίβανα, κεριά εκκλησίας, καντήλια κρεμαστά ή επιτραπέζια σε πολλά σχέδια και χρώματα, παραφινέλαιο αρίστης ποιότητας σε πολύ χαμηλή τιμή, καρβουνάκια σε διάφορα μεγέθη, είδη κοιμητηρίου κ.α.

Εκτός όμως από αυτά, σε εμάς θα βρείτε και όλα εκείνα τα αναγκαία που χρειάζεται μια τελετή μνημοσύνου (σακουλάκια, τσαντάκια, κουβέρ, κυπελλάκια, δαντέλες, κουφέτα, αγγελτήρια κ.α.). Η ποιότητα και οι τιμές που είναι το ζητούμενο στην σημερινή εποχή, είναι αυτές που μας κάνουν διαχρονικά ανταγωνιστικούς.

Η επίμονη αναζήτηση στην ελληνική αγορά μας βοήθησε να σας παρουσιάζουμε νέα και πρωτότυπα σχέδια, ανταποκρινόμενοι με επιτυχία στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Σας παρουσιάζουμε προϊόντα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην άριστη ποιότητα των υλικών, στην επιμελημένη κατασκευή τους και γι' αυτό εγγυόμαστε ένα άψογο αποτέλεσμα.

Φιλοδοξώντας να οικοδομήσουμε μεταξύ μας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, μέσα από μία ειλικρινή και αδιάκοπη προσπάθεια να είμαστε πάντα μέσα στο πνεύμα των καιρών, σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε με χαρά να σας εξυπηρετησουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού